Ontbijtmanden die geserveerd worden

Wat is er fijner dan ’s ochtends verrast te worden met een fantastisch ontbijt? Dankzij Kaashandel Lieven is dit nu mogelijk zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Wij leveren namelijk ontbijtmanden in Meulebeke en omgeving die we ook zelf komen serveren.

Met bestek en tafelkleed

Zin in een ontbijtmand? Neem dan snel contact met ons op! zo hebben wij een standaardontbijtmand voor uzelf of om cadeau te geven. Hierin kan u kiezen voor een kleine of grote fles champagne of cava. De rest van de mand wordt doos ons gevuld.  Wij denken zelfs aan het bestek en het tafelkleed zodat u achteraf geen werk meer heeft om alles op te ruimen. Alles wordt dus door ons van A tot Z voor u gedaan.

Elke dag van de week

Ons ontbijt kan ook geserveerd worden met een glaasje champagne of cava. En wij zorgen ook voor een bloemetje en een kaarsje om het geheel compleet te maken. Zo’n ontbijt kan elke dag van de week aangevraagd worden, behalve op maandag. Op zondag serveren wij enkel op de eerste zondag van de maand en op alle feestdagen.

Contact opnemen

Wilt u ook graag in de watten gelegd worden met zo’n ontbijtmand die volledig geserveerd wordt? Neem dan snel contact op met Kaashandel Lieven in Meulebeke en leg een afspraak vast.

Back to Top